ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓ?ΝΙΣΜΟΥ για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓ?ΝΙΣΜΟΥ για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου

του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου

To Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου» προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του σχολικού κυλικείου του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου (Πάροδος Διλβόη-Νέα Αλάτσατα Τ.Κ. 71409-Ηράκλειο ).

Ο διαγωνισμός θα γίνει σε συνάρτηση με την τιμή προσφοράς, την προϋπηρεσία σε μίσθωση σχολικού κυλικείου και την πολυτεκνική ιδιότητα, στην αίθουσα Ανδρέα Παπανδρέου-Δημαρχείο Ηρακλείου?1ος όροφος-οδός Αγ. Τίτου 1 στις 09-09-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης.

Tο διαγωνισμό θα διενεργήσει τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από:

  • Τσαγκαράκη Ευαγγελία – Διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ με αναπληρώτρια την κα Πιλαρινού Μαρία

  • ΜεταξάκηςΜιχαήλ – Εκπρ. του Συλλόγου Γονέων με αναπληρώτρια την κα Παρτάλη Αδαμαντία

  • Βλαχάκης Γεώργιος-Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ηρακλείου με αναπληρώτρια την κα Κουνενού Μαρία-μέλος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ηρακλείου.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλλουν μαζί με την προσφορά τους και τα λοιπά δικαιολογητικά, εγγύηση συμμετοχής το ποσό των 300,00 ? ή αντίστοιχη εγγυητική επιστολή .

Οι προσφορές θα κατατίθενται στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οδός Ανδρόγεω 2, 3ος όροφος έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 2813-409446 και 2813-409448 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες απ? όπου μπορούν να παραλαμβάνουν και τη διακήρυξη του διαγωνισμού.

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Βλαχάκης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...