Υποβολή Αίτησης-Δήλωσης για συμμετοχή αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ Έτους 2021

Σας ενημερώνουμε ότι οι απόφοιτοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ του έτους 2021, θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση στο σχολείο μας από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρες 09:00 μέχρι 13:00.

Κατά την κατάθεση, ο υποψήφιος, πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει η ταυτοπροσωπία. Η υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα και από αντίγραφο του Απολυτηρίου και του Πτυχίου ειδικότητας τους. Οι απόφοιτοι  ΤΕΕ κατέχουν μόνο Πτυχίο Β΄ Κύκλου. Πρέπει επίσης οι απόφοιτοι άλλων ΕΠΑΛ και όχι του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου, να γνωρίζουν οπωσδήποτε  (αν υπάρχει)  και τον κωδικό υποψηφίου με τον οποίο έχουν δώσει εξετάσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών για την προστασία της κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19, η προσέλευση των αποφοίτων στο σχολείο για την κατάθεση της Αίτησης-Δήλωσης θα γίνεται αφού πρώτα έχουν δηλώσει στο mail του σχολείου 2epal-irakl@sch.grτην επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης.  Στη συνέχεια θα λάβουν απαντητικό mail με την ακριβή ώρα και ημέρα μετάβασης στο σχολείο.

Συνεπώς,  οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας  τον κωδικό SMS 3 (μετάβαση σε Δημόσια Υπηρεσία…) θα μεταβαίνουν στη σχολική μονάδα φέροντας μαζί τους το απαντητικό mail του σχολείου, σε περίπτωση που χρειαστεί να δικαιολογήσουν την μετακίνηση τους.

Επισημαίνεται ότι η Αίτηση – Δήλωση πρέπει να υποβάλλεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του.

Παρακάτω ακολουθούν  Δελτίο Τύπου, Εγκύκλιος και Υποδείγματα και Οδηγίες σχετικά με την  Υποβολή της Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή αποφοίτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις  ΕΠΑΛ  Έτους 2021.Τα εν λόγω αρχεία έχουν ήδη αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ στο σύνδεσμο https://www.minedu.gov.gr/news/48001-05-03-21-ypovoli-tis-aitisis-dilosis-gia-symmetoxi-apofoiton-stis-panelladikes-eksetaseis-ton-gel-i-epal-etous-2021-stin-prothesmia-apo-deftera-8-martiou-eos-kai-paraskevi-19-martiou-2021

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...