Αποτελέσματα Δημόσιας Κλήρωσης

Στο  Ηράκλειο σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 11:00 το πρωί, στο χώρο  του 2ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου, διενεργήθηκε Δημόσια Κλήρωση σύμφωνα  με την υπ. αριθμ. Φ13α/72370/Δ4/17-6-2021 Εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ για τις Ηλεκτρονικές Εγγραφές και της υπ. αριθμ. Φ13α/77656/Δ4/30-6-2021 Διευκρίνισης για τις εγγραφές του Υ.ΠΑΙ.Θ,  παρουσία της Διεύθυνσης και  καθηγητών του σχολείου καθώς και εκπροσώπων γονέων και κηδεμόνων των μαθητών, προκειμένου να επιλεχθούν οι μαθητές οι οποίοι μπορούν να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους στο 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου λόγω του  ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές που έχουν υποβληθεί στο σχολείο για το σχολικό έτος 2021-2022 για την Α’ τάξη, τη Β΄ τάξη τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας  και τη Β’ τάξη τομέα Μηχανολογίας  είναι παραπάνω από όσες μπορεί να φιλοξενήσει  η σχολική μονάδα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Δημόσιας κλήρωσης, δεν  μπορούν  να οριστικοποιήσουν την εγγραφή/μετεγγραφή τους στο 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου οι παρακάτω μαθητές της Α’ Τάξης, της Β’ Τάξης – Τομέα Μηχανολογίας και της Β’ Τάξης – Τομέα Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας.

Οι παρακάτω μαθητές πρέπει να υποβάλλουν σε ένα άλλο σχολείο που μπορεί να τους δεχτεί  νέα Ηλεκτρονική Εγγραφή σε επόμενη φάση ηλεκτρονικών εγγραφών, αφού πρώτα διαγράψουν τη δήλωση τους  μέσω της εφαρμογής e-eggrafes.

Όλοι οι υπόλοιποι μαθητές μπορούν να προχωρήσουν στην οριστικοποίηση της εγγραφής/μετεγγραφής τους  στο σχολείο προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...