Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου ΓΕΛ/ΕΠΑΛ (Μ.Δ) 2022 και ηλεκτρονική υποβολή Παράλληλου Μηχανογραφικού (Π.Μ.Δ) για ΔΙΕΚ 2022  

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι και τη Δευτέρα 18-7-2022 και ώρα 24:00, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.grχρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) και επιλέγοντας «ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ (Μ.Δ.) ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ». 

Μέσα στην ίδια αποκλειστική προθεσμία, με το ίδιο password, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (ΠΜΔ) για τα Δημόσια ΙΕΚ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr και επιλέγοντας «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ (Π.Μ.Δ) ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΔΙΕΚ.

Το σχολείο θα λειτουργήσει ,εκτός την ημέρα εφημερίας του την Πέμπτη 14 Ιουλίου και την Τετάρτη 13 και  Δευτέρα 18 Ιουλίου και ώρες 9-12, προκειμένου οι υποψήφιοι να μπορέσουν  να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη υποβληθέν/οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να υποβάλουν αμέσως εκ νέου ένα  άλλο Μ.Δ. ή να ζητήσουν οποιαδήποτε βοήθεια. 

Επισυνάπτεται η σχετική εγκύκλιος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...