Ενημέρωση κηδεμόνων για την δημιουργία λογαριασμού μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα  δημιουργήσουν ψηφιακές τάξεις για την ασύγχρονη ανταλλαγή εκπαιδευτικού υλικού, ασκήσεων και οδηγιών προγράμματος διδασκαλίας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν όλοι οι μαθητές κωδικούς Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Οι οδηγίες για την εγγραφή μαθητών στο Δίκτυο έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://2epal-irakl.ira.sch.gr/  αλλά και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας: https://www.minedu.gov.gr/news/44441-20-03-2020-paroxi-prosopikon-logariasmon-stous-mathites-tis-protovathmias-kai-defterovathmias-ekpaidefsis-apo-to-panellinio-sxoliko-diktyo

Χρειάζεται να γνωρίζετε τον αριθμό μητρώου του μαθητή. Αν δεν έχετε τον τελευταίο έλεγχο προόδου όπου αναγράφεται, στείλτε μήνυμα στο e-mail του σχολείου (2epal-irakl@sch.gr , 2epaliraklio@gmail.com)  για να σας τον στείλουμε.

Καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες από όλους μας προκειμένου να υλοποιηθεί τόσο η σύγχρονη όσο και η ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες  και τις καθυστερήσεις του συστήματος.

Το σχολείο επεξεργάζεται και άλλους τρόπους επικοινωνίας με τους μαθητές μας, πέρα από αυτούς που συστήνει το Υπουργείο Παιδείας.

Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει ενημέρωση τόσο στην ιστοσελίδα του σχολείου όσο και στα e-mails που έχετε δηλώσει στο σχολείο.

Από τη Δ/νση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...